Jurek Bemanning

Hyresadministratör till fastighetsbolag i centrala Göteborg

Till vår kund inom fastighetsbranschen söker vi nu en strukturerad och förändringsbenägen hyresadministratör inom kommersiella hyresavtal. Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom fastighetsbranschen och är redo för nästa steg? Är du vidare noggrann, tycker om att arbeta i team och älskar att sätta dig in i nya system? Då kan det här vara helt rätt uppdrag för dig på ett spännande fastighetsbolag beläget i centrala Göteborg!


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en hyresadministratör för ett konsultuppdrag om minst 6 månader till vår kund inom fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta i ett drivet och sammansvetsat team om 10 personer. I den här rollen kommer du att arbeta mot den kommersiella sidan. Som hyresadministratör kommer du få möjlighet att vara med och påverka bolaget som är i ständig förändring och tillväxt. Arbetet innebär att stötta företagets förvaltningsorganisation. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att innefatta:

- Registrering av kommersiella hyresavtal och dess uppsägningar
- Hyresavisering och kundfakturering
- Hantera inbetalningar, kundreskontra och inkasso
- Stötta förvaltningen


Vem är du?

För att trivas i den här rollen tror vi att du som söker är ansvarstagande, ordningsam och strukturerad. Vidare tycker du om problemlösning och du kommer gärna med nya förslag och idéer för att förbättra arbetsprocesserna. Du har inga problem med att ha flera uppgifter igång samtidigt och du har en god förmåga att prioritera. Vi tror även att du motiveras av utmaningar och tycker om att arbeta i en organisation som befinner sig i ständig förändring och tillväxt.

Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av hyresadministration och kommersiella avtal. Du har en god systemvana och det är meriterande om du har arbetat i Unit4s fastighetssystem Property Management (fd FastNet). Vidare har du god datorvana samt är obehindrad i svenska, både i tal och skrift.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett varierande och utvecklande arbete som hyresadministratör på ett fastighetsbolag i centrala Göteborg. Du får här möjlighet att utvecklas tillsammans med vår kund och får samtidigt med dig meriterande erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du erbjuds ett uppdrag som inledningsvis pågår i sex månader, med chans till förlängning.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 juli

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Hyresadministratör till fastighetsbolag i centrala Göteborg