Jurek Bemanning

Hyresadministratör till Castellum

Till vårt moderna huvudkontor i Göteborg söker vi en driven, nyfiken och noggrann Hyresadministratör. Vi erbjuder dig stort ansvar och ett öppet arbetsklimat med högt i tak och korta beslutsvägar.

 


Arbetsbeskrivning

Som Hyresadministratör hos oss spelar du en mycket central roll i kvalitetssäkringen av vårt arbete.  Du arbetar nära dina kollegor på Förvaltning där du stöttar med ett noggrant granskningsarbete av avtal med våra hyresgäster. Du kommer tillhöra ett drivet team bestående av sex andra hyresadministratörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

 

I denna tjänst blir du regionansvarig för hyresadministrationen i Jönköping, Växjö, Norrköping och Linköping. Dina primära arbetsuppgifter blir:

 

  • Granskning och administration av hyresavtal
  • Kontakt med hyresgäster och förvaltare
  • Kundreskontra – skapa fakturor, uppföljning av betalningar, påminnelsehantering, kontakt med inkassobolag
  • Avstämningar

 

Vem är du?

Du är en administratör ut i fingerspetsarna som drivs av ordning, struktur och siffror!

 

Du har tidigare arbetat inom hyresadministration, helst för kommersiella fastigheter, och har goda kunskaper i hyreslagen och fastighetsmoms. Meriterande är kunskaper inom fastighetsskatt och i Unit4s fastighetssystem Property Management (fd FastNet). Du är kommunikativ och effektiv och trivs i en serviceroll med många kontaktytor och tighta deadlines.

 


Vad erbjuder vi?

Castellum arbetar med såväl kompetensutveckling som en motiverande arbetssituation för att skapa engagemang och trivsel. Den decentraliserade organisationen gör att varje medarbetare har tydliga ansvarsområden med frihet inom respektive område, vilket är stimulerande och innebär goda utvecklingsmöjligheter.

 

Vi präglas av en stark företagsanda – Castellumandan! Castellumandan pekar på vad som är unikt med Castellum och fungerar som vägledning i vardagen och i olika affärssituationer, vad man kan förvänta sig av en medarbetare hos Castellum och hur vi ska agera internt mot varandra.Castellumandan är en gemensam grundsyn som genomsyrar allt vi gör och består av 4 P – Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

 

Vi är starka förespråkare av hållbarhet och digitalisering! Castellums ambition är att vara branschledande inom digitalisering år 2020 därför etablerades branschens första innovationslabb under 2017.

 

Castellum är också nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten. Castellum tror på idén om ansvarsfullt företagande och att skapa ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara lösningar. Det hoppas vi du också gör!

 


Om verksamheten

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag för kommersiella fastigheter med ca 5 900 kommersiella kontrakt. Varje dag går cirka 250 000 människor till jobbet i våra 631 fastigheter. Med lokal närvaro i ett 20-tal städer har vi närhet till kunderna och korta beslutsvägar. Genom kundnära förvaltning som bygger på affärsmässighet, hållbarhet och innovation bidrar vi till att våra kunder når sina affärsmål.

 


Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Frida Garding Lindstrand

070-764 86 40

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Hyresadministratör till Castellum