Jurek

Handläggare till myndighet inom export i Stockholm

Just nu söker vi en handläggare/underwriter med tidigare erfarenhet från bank, finans eller försäkringsverksamhet med start omgående. Låter detta som ett uppdrag för dig? Ansök redan idag! 


Arbetsbeskrivning
I rollen som handläggare/underwriter kommer du ha daglig kontakt med svenska exportföretag. Vidare kommer du att hantera ansökningar från företag och banker, riskbedömer, sätter pris och andra villkor och presenterar förslag till beslut. Det är ett högt flöde av affärer och arbetet ställer höga krav på snabba beslut och självständigt arbete.


Vem är du?
Vi söker dig som är organiserad, strukturerad och har en god analytisk förmåga. Vidare söker vi dig som är noggrann, ansvarsfull samt van vid att arbeta i olika affärssystem. Andra krav för tjänsten är:

• Högskoleutbildning inom ekonomi 
• Minst tre års erfarenhet från bank, finans eller försäkringsverksamhet
• Minst tre års erfarenhet av arbete med finansieringsfrågor och kreditriskbedömning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift 


Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag i Stockholm som omfattar heltid med start i slutet av april och löper till och med 2020-10-26. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Handläggare till myndighet inom export i Stockholm