Jurek

Gruppledare inom lön till AniCura

Är du personen alla vänder sig till för att få råd kring komplexa lönefrågor? Blir du ofta beskriven som strukturerad, effektiv och hjälpsam? Känner du att det är dags för en ny utmaning och vill kombinera dina lönekunskaper med att utvecklas vidare inom ledarskap? Har du dessutom en förkärlek för djur? Då kan rollen som gruppledare inom lön hos AniCura vara rätt för dig!


Arbetsbeskrivning
I rollen som gruppledare kommer du ha det operativa ansvaret för fyra löneadministratörer och rapportera till HR-chefen för AniCura Sverige. Detta innebär att leda och fördela arbetet på daglig basis samt fungera som specialist och bollplank gentemot dina kollegor i teamet. Du kommer ha många kontaktytor ute i organisationen, exempelvis mot de kliniker/djursjukhus ni tillsammans supporterar samt mot HR och ekonomi.

Fokus i rollen ligger på ledarskap och utveckling, men du bidrar också i löneprocessen genom att göra lön för egna verksamheter. Du kommer även vara med och utveckla rutiner och processer och du spelar en central roll i teamets fortsatta utveckling.


Vem är du?
Personen vi söker till denna roll har mångårig erfarenhet av löneadministration och är trygg i hela flödet. Du har erfarenhet av och en naturlig fallenhet för ledarskap, med fördel från en roll som teamledare eller gruppledare inom lön. I grunden har du sannolikt en eftergymnasial utbildning inom lön, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. AniCura arbetar i Hogia Plus och Quinyx och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av dessa system sedan tidigare. Du har goda kunskaper i Excel och grundläggande ekonomikunskaper.

Som person är du kommunikativ, tydlig, effektiv, snabb och organiserad. Du är trygg i dig själv och i din kompetens, med en förmåga att självständigt driva teamets och ditt eget arbete framåt. Vidare ser vi att du:

• Är bra på att samarbeta – du trivs med att arbeta i team och drivs av att skapa goda relationer
• Är förändringsbenägen – du trivs i ett växande bolag och tycker det är spännande att vara med och utveckla rutiner och processer
• Förstår vikten av att ge service till våra medarbetare ute i verksamheterna och du säkerställer att vi har bra rutiner som främjar både medarbetare och företag
• Har förmåga att se vad som behöver göras och tar initiativ. Du är både kvalitets- och målmedveten
• Är inlyssnande – du ser till varje medarbetares unika behov
• Har en god förmåga att snabb skapa dig en helhetsuppfattning och sedan på ett relevant sätt leda och fördela arbetet inom teamet


Du erbjuds
Du erbjuds en nyckelroll i ett seniort och sammansvetsat team av lönekollegor som verkligen bryr sig om varandra. Här kommer du få vara med och bidra till utveckling – av dina teammedlemmar, dig själv och av löneavdelningen i stort. Du kommer ges ett stort eget ansvar, där du självständigt kommer få driva arbetet framåt och spela en central roll i teamets fortsatta utveckling.

Tjänsten är placerad på AniCuras huvudkontor i Danderyd (Mörby), där det finns tillgång till både gym och lunchrestaurang. Här ges du även möjlighet att ta med din hund till jobbet.

I denna rekryteringsprocess samarbetar AniCura med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nina Grundström på nina.grundstrom@jurek.se.

Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om detta låter som din nästa utmaning, tveka inte att söka direkt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Varmt välkommen med din ansökan!


Om AniCura
AniCura är ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur.

Inom AniCura erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. Vi erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter.

AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 270 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Våra 5 500 medarbetare tar varje år hand om fler än 2,5 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans och bedriver sedan ett halvår tillbaka även AniCura Online med veterinärer som är tillgängliga via en app.

AniCuras ambition är att erbjuda högsta möjliga veterinärmedicinska kvalitet. Vi bedriver ett omfattande forskningsarbete för att utveckla den veterinärmedicinska kvaliteten inom djursjukvården samt investerar långsiktigt i vidareutbildningar, forskning och medicinsk utrustning.
 
Område: Danderyd
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Danderyd . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Gruppledare inom lön till AniCura