Jurek

Flera ekonomiassistenter sökes omgående

Är du en engagerad ekonomiassistent som gillar högt tempo? Är du tillgänglig omgående? Då kan detta vara ett uppdrag för dig! Läs gärna vidare. 


Arbetsbeskrivning
Uppdraget innebär att stödja arbetet med hyresbidrag som inkommit till inkommit till följd av Covid-19 pandemin.

Uppdraget innebär att ta emot inkommande handlingar, kvalitetssäkra uppgifter, begära in kompletteringar, söka ut relevant information, registrera i Boverkets system. Därefter presentera ärendet för erfaren handläggare som beviljar stöd i två steg. Visst efterarbete med registrering av handlingar, arkivering och övrig administration.


Vem är du?
Vi söker dig som har god analytisk förmåga, är noggrann men har ett flexibelt förhållningssätt. Vidare är du bra på att göra helhetsbedömningar samt kan kombinera det med detaljer. Du ska också ha följande kompetens;

• Avslutad gymnasieutbildning eller likvärdigt, gärna inom ekonomi
• Minst ett (1) års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
• Erfarenhet av att hantera siffror och att göra enklare analyser
• Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel
• Goda kunskaper i svenska tal och skrift


Du erbjuds
Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med planerad start omgående och beräknas pågå till och med 2020-11-18, med eventuell förlängning. Placering i Stockholm City. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. 


Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 september

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Flera ekonomiassistenter sökes omgående