Jurek Bemanning

Engagerad Office Manager till bolag i Stockholm City

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Office Manager för ett uppdrag med start omgående, som förväntas pågå några månader framåt. I rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret för kontoret och underlätta samt möjliggöra den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

 

  • Ansvara för reception och ta emot besökare
  • Vara den naturliga kontaktpunkten för leverantörer och övriga samarbetspartners, samt hantera och samordna frågor gällande lokalen
  • Säkerställa att kontor, kök och konferensrum är representativa och sköta mat- och kontorsmaterialbeställningar
  • Stötta i on- och offboardingprocessen

 

Din profil

Vi söker dig som har något års erfarenhet av en liknande roll och som trivs i en internationell organisation. För att trivas i rollen krävs att du är serviceinriktad, lyhörd och lösningsorienterad med en positiv inställning. Du är en ansvarstagande person som gillar att ge det där lilla extra och att sprida glädje omkring dig. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, men gillar även att samarbeta med dina kollegor.

 


Du erbjuds

En bred och varierande roll på ett etablerat företag med internationell prägel. Kunden sitter i ljusa lokaler nära Stockholm City och arbetstiderna är 8-17. Tjänsten förväntas tillsättas omgående och pågå några månader framåt.

 

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 


Om bolaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: Kontorsassistent, Office Manager, Service, Kommunikation, Administration, Receptionist, Service Manager, Office Assistant, Kontorsansvarig, Office Assistant, Assistant, Värdinna, Office Coordinator, Koordinator, Service, Administration, Administratör.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Angeliqa Haapanen

angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad Office Manager till bolag i Stockholm City