Jurek Bemanning

Engagerad HR-assistent till spännande bolag i Stockholm!

Är du i början av din HR-karriär och söker din nästa utmaning? Lockas du av att få arbeta tätt tillsammans med erfarna kollegor och samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden? Blir du ofta beskriven som noggrann, strukturerad och serviceminded? Då kan detta vara rätt roll för dig!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en HR-assistent med start omgående. I rollen som HR-assistent kommer du arbeta brett med arbetsuppgifter av administrativ karaktär och spela en central roll för bolagets HR-team. Du kommer arbeta tätt tillsammans med HR-chef och hantera en bredd av arbetsuppgifter – detta är alltså ett ypperligt tillfälle att samla på dig värdefull erfarenhet från brett HR-arbete. Du kommer exempelvis arbeta med:

• Personaladministration – (upprättandet av anställningsavtal, hantera personalinformation i deras HR-system, bland annat!)
• Fungera som kontaktperson gentemot bolagets externa lönepartner – förse de med underlag samt kontrollera lönespecifikationer.
• Vara behjälplig i rekrytering och i rekryteringsfrågor


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll är i början av sin HR-karriär, med en vilja att utvecklas. Du har sannolikt en utbildning inom PAO i grunden och vi ser det som meriterande om du redan hunnit samla på dig erfarenhet av HR-administration. Som person är du prestigelös, med en god känsla för service. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, med en förmåga att ta egna initiativ.

Om du trivs med administrativa arbetsuppgifter och har ett intresse för system, så kommer du trivas här!

Är det dig vi söker?


Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start omgående. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå minst sex månader, med chans till förlängning. Här ges du en möjlighet att samla på dig värdefull erfarenhet av brett HR-arbete och du kommer få arbeta med kompetenta kollegor med stor chans till utveckling.

Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hanterar urval och intervjuer löpande och rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – om detta känns som din nästa utmaning, ser vi fram emot att ta emot din ansökan redan idag!

Sökord: HR-assistent, HR-administratör, HR-koordinator, HR-assistans, HR Coordinator, HR Administrator, HR, human resources.

 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad HR-assistent till spännande bolag i Stockholm!