Jurek

Ekonomiassistent/receptionist - sommarjobb i Göteborg 50-75%

Är du ute efter det perfekta sommarjobbet? Då tycker jag absolut att du skall fortsätta läsa! Här finns möjligheten att arbeta 50-75 % mellan 15/6-15/7 på ett riktigt trevligt kontor beläget vid Eriksberg!

För kunds räkning söker vi nu dig som vill ha ett riktigt härligt sommarjobb inom reception och ekonomi. Du kommer att arbeta under en månad, mellan 15/6-15/7, och arbetets omfattning är mellan 50-75%. 

Din arbetsdag kommer att bestå av att ta emot besökare, svara i telefon, ta hand om posten, skicka paket och hantera samt scanna in fakturor. Detta är en rolig och variationsrik roll där du både får använda dina goda servicekunskaper i kombination med ditt intresse och känsla för siffror och ekonomi. 


Vem söker vi till detta roliga sommarjobb?
Vi tror att du som söker har en riktigt positiv inställning och ett eget driv. Du ser vad som behövs göras för stunden och är flexibel samt prestigelös i ditt arbetssätt. Kanske studerar du någon utbildning inom ekonomi just nu och vill få praktisk erfarenhet. 


Du erbjuds
Förutom att du får en rolig och variationsrik arbetsdag så kommer du också att sitta i riktigt trivsamma lokaler tillsammans med dina kollegor. På kontoret råder god stämning och varje morgon samlas ni för en trevlig start på dagen och en god frukost ihop. Detta är ett konsultuppdrag som kommer att pågå under 1 månad, mellan 15/6-15/7. Under denna tid kommer du att vara anställd hos Jurek och arbeta ute hos vår kund.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig rekryterare på julia.jarvholm@jurek.se. Vänligen sök via annons, vi tar tyvärr ej emot ansökningar via e-post. 

Område: Göteborg
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent/receptionist - sommarjobb i Göteborg 50-75%