Jurek

Driven administratör sökes till uppdrag

Just nu söker vi en driven administratör som gillar att administrera, koordinera och planera. Uppdraget är som kund i Gävle som levererar drift- och servicetjänster.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som beredare arbetar du med att säkra mottagandet av avdelningens kund- och leverantörsbeställningar i form av förfrågningar/arbetsorder/felanmälningar. Du bereder, koordinerar och organiserar fördelningen av arbetsordrar inom avdelningen och efter utfört arbete återrapporterar till kund.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Beredning, hantering och resurssättning av arbetsordrar

• Återrapportering av utfört arbete till kund

• Fakturering mot kund

• Aktivt vara delaktig i att utveckla avdelningens arbetssätt och systemstöd

• Kundkontakt

• Administrativt stöd till avdelningen

 

 

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en 3-årig gymnasial utbildning. Tidigare erfarenhet från beredare/ordermottagare är meriterande. Vidare ser vi att du har gedigna kunskaper inom IT-området samt erfarenhet av administrativt arbete och fakturering.

 

Som person ser vi att du har förmågan att kreativt lösa problem inom arbetsområdets givna ramar och att du kan arbeta bra i team såväl som självständigt. Vi ser också att du har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi söker dig som har ett brinnande intresse och driv inom verksamhetsområdet samt brinner för att ge service.

 

B-körkort är ett krav och beredskapstjänst kan förekomma.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget löper till och med 2021-04-30. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Gävle

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 29 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Driven administratör sökes till uppdrag