Jurek Bemanning

Djurälskande löneadministratör sökes till AniCura

Brinner du för löneadministration och känner att det är dags för en ny utmaning? Lockas du av att tillhöra ett sammansvetsat team av kompetenta och härliga lönekollegor där du får vara med och utveckla en redan modern löneavdelning? Är samarbete, service och engagemang ledord för dig? Har du dessutom en förkärlek för djur? Då borde du läsa vidare om rollen som löneadministratör hos AniCura!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som löneadministratör hos AniCura kommer du tillhöra ett team om totalt fyra löneadministratörer och en gruppledare. Tillsammans ansvarar ni för lönerna för AniCuras kliniker och djursjukhus ute i landet.  Ni arbetar tätt tillsammans, men du kommer också självständigt driva löneprocessen, från start till slut, för dina verksamheter.

 

Då AniCura är inne i en fortsatt stark tillväxtfas kommer du i denna roll även ha möjlighet att i stor utsträckning vara med och utveckla rutiner och processer för att skapa en än mer modern och digital löneavdelning.

 


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av löneadministration och är trygg och självständig i hela löneprocessen. I grunden har du sannolikt en eftergymnasial utbildning inom lön, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet. AniCura arbetar i Quinyx och Hogia Plus och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av dessa system sedan tidigare.

 

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill vara med på en förändringsresa där du får vara med och utveckla hur AniCura arbetar med lön. Vidare ser vi att du:

 

  • Har en god samarbetsförmåga – du trivs av att arbeta i team och är lika serviceinriktad gentemot dina närmsta kollegor som de i andra delar av företaget. 
  • Är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt – du har en förståelse för vikten att kvalitetssäkra ditt arbet
  • Förändringsbenägen – du trivs i ett växande bolag och tycker det är spännande att vara med och utveckla rutiner och processer.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en viktig roll i ett sammansvetsat team av lönekollegor som verkligen bryr sig om varandra. Här hjälps man åt för att uppnå goda resultat. Om du vill vara en del av en löneavdelning i framkant, där man arbetar digitalt och modernt, och med ett fortsatt fokus på utveckling – då kommer du trivas hos AniCura.

 

Tjänsten är placerad på AniCuras huvudkontor i Danderyd (Mörby), där det finns tillgång till både gym och lunchrestaurang. Här ges du även möjlighet att ta med din hund till jobbet.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar AniCura med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om detta låter som din nästa utmaning tveka inte utan sök direkt.

 


Om AniCura

AniCura är ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur.

 

Inom AniCura erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. Vi erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter.

 

AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 270 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Våra 5 500 medarbetare tar varje år hand om fler än 2,5 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans.

 

AniCuras ambition är att erbjuda högsta möjliga veterinärmedicinska kvalitet. Vi bedriver ett omfattande arbete för att utveckla den medicinska kvaliteten inom djursjukvården samt investerar långsiktigt i vidareutbildningar, forskning och medicinsk utrustning.

 

Område:

Danderyd

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

My Andersson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Danderyd . Publicerat : 2 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Djurälskande löneadministratör sökes till AniCura