Jurek

Träningsälskande kundtjänstmedarbetare på deltid

Vill du tillhöra ett företag som varje dag strävar mot att aktivera människor och bidra till en bättre folkhälsa? Har du några års erfarenhet från kundsupport och trivs bäst i organisationer som präglas av engagemang och positivitet? Söker du ett deltidsarbete på 50%? Då kan det vara dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som kundsupport kommer din främsta uppgift att vara att ge företagets kunder den bästa serviceupplevelsen. Du kommer främst att hantera inkommande kundärenden via telefon och mail samt planera och koordinera resurser kopplade till leverans av nya produkter samt förebyggande service och reparation på befintliga produkter.

 

Du kommer att bli del av ett internationellt team på åtta personer och vara placerad på företagets kontor norr om Stockholm.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom kundsupport och logistik, och som har ett genuint intresse för träning och hälsa!

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där det viktigaste för oss är att du har en positiv grundinställning – och älskar att ge service! Du har ett högt engagemang, starkt personligt driv och arbetar strukturerat och metodiskt. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen behöver du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, samt har en grundläggande förståelse för norska.

 

 

Du erbjuds

Ett varierande och socialt deltidsuppdrag på 50% som går att kombinera med studier eller andra åtaganden. Arbetstiderna kommer att variera men vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta minst 3 dagar/vecka under kontorstid 8–17.

 

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis 4 månader, med chans till förlängning. Förväntat startdatum är i början av december 2020. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Kundservice, Kundsupport, Service, Kundservicemedarbetare, Kundmottagare, first Line, Support, Back Office, Costumer Service Specialist, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Logistik, Planering, Planner.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Kundservice Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Träningsälskande kundtjänstmedarbetare på deltid