Jurek Bemanning

Customer Interaction Center Specialist till BMW Finans

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna. Är du en person som brinner för att ge service i världsklass och har en passion för bilar? Gillar du dessutom att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med andra – då har vi tjänsten för dig!

 

Som Customer Interaction Center Specialist (CIC Specialist) kommer du att få vara del av en rolig och prestigelös arbetsplats som har ett starkt varumärke. För rätt person med rätt inställning kommer du ges möjlighet att utvecklas inom teamet och BMW Group. BMW ställer stora krav på sina medarbetare, men erbjuder också mycket tillbaka.

 


Arbetsbeskrivning

I din roll som CIC Specialist kommer du att bistå det outsourcade kundtjänstteamet med specialistkunskap rörande fordonsfrågor och ekonomiska frågor. Du kommer arbeta gentemot den norska verksamheten och ingå i ett team om fem personer. Det är en spännande tjänst med många kontaktytor som erbjuder en rolig och omväxlande miljö där du dels kommer i kontakt med både interna och externa parter, men också arbetar mycket administrativt.

 

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Hantera frågor rörande fakturor, moms och avskrivningar.
  • Ge förstklassig service till BMWs kunder gällande fordonsfrågor.
  • Ta emot och följa upp ärenden i CRM-systemet Lime
  • Följa upp kampanjer och ha löpande kontakt med kunder.
  • Arbeta brett med administration tillsammans med dina kollegor.
  • Aktivt delta i projekt för att förbättra och förenkla rutiner och processer

 

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat minst fem år med serviceinriktat arbete och som har erfarenhet av ekonomi, kundservice, back office och/eller administration. Det är meriterande om du har en universitetsutbildning inom ekonomi, men inget krav. För att lyckas i rollen tror vi att du har en förmåga att vilja leverera god service i kommunikation med kunder. Du som söker tycker om att ta ansvar och har lätt för att förstå helheten. Du strävar ständigt efter att förbättra och strukturera ditt arbete och skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, positiv och ansvarsfull person som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans i team. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och det är meriterande om du kan norska alternativt har erfarenhet från en nordisk verksamhet.

 

Du är god användare av Office-paket och CRM-system.

 


Du erbjuds

Tjänsten är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse och det kan förekomma resor i tjänsten.

 

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 


Om BMW Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag som är ett helägt bolag inom BMW Group. BMW har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansieras miljontals bildrömmar runt om i världen. BMW Finans är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har BMW Finans sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen.

 


Område:

Sollentuna

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Caroline Perneryd

070-437 66 50

caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 15 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Customer Interaction Center Specialist till BMW Finans