Jurek

CIC Specialist till BMW Financial Services

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna. Är du en person som brinner för att ge service i världsklass och har en passion för bilar? Gillar du dessutom att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med andra – då har vi tjänsten för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som CIC Specialist kommer du att bistå det outsourcade kundtjänstteamet med specialistkunskap rörande fordonsfrågor och frågor kring BMW:s appar och smarta lösningar. BMW har idag appar som ConnectedDrive där din roll blir att guida och supporta kunden i att få ut maximalt av sin BMW. I apparna kan kunderna administrera allt ifrån planera sin körväg till att remote starta klimatanläggningen, denna bredd gör att kundernas frågor också kommer vara av varierande art. Den feedback kundservice mottar kommer du vidarebefordra internt och på så sätt vara en del av BMW:s fortsatt utveckling av digitala lösningar. Du kommer vara en del av ett nordiskt team på 6 kollegor och rapportera till Teamleader för CIC.

 

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

• Bistå kundservice med underlag för leverans av service i världsklass

• Vara delaktig i utveckling av samarbetet mot first-line support.

• Stötta övriga kollegor i det dagliga arbetet

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat i 2–4 år med serviceinriktat arbete och som har erfarenhet av kundservice, back office och/eller administration. Det är meriterande om du har en universitetsutbildning inom ekonomi, men inget krav. Du som söker tycker om att ta ansvar och har lätt för att förstå helheten. Du strävar ständigt efter att förbättra och strukturera ditt arbete och skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. För att lyckas i din roll som CIC Specialist tror vi att du ett genuint intresse av motorcyklar, bilar och även intresserad av digitala lösningar.

 

Som person är du en utåtriktad, positiv och ansvarsfull teamplayer som trivs med både eget ansvar och att jobba tillsammans med andra. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och det är meriterande om du kan ett till nordiskt språk. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har jobbat i Microsoft SEM samt att du är en van användare av Office-paketet.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en direkt rekrytering till BMW Group och får vara en del av ett härligt och resultat drivet team. Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

 

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om BMW Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag som är ett helägt bolag inom BMW Group. BMW har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansieras miljontals bildrömmar runt om i världen. BMW Finans är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har BMW Finans sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen.

 

Område: Sollentuna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 16 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb CIC Specialist till BMW Financial Services