Jurek

Baker McKenzie söker nu två Assistenter till Stockholmskontoret

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå och en av världens ledande inom affärsjuridik. Vi söker nu två nya stjärnor till vårt assistentteam i Stockholm.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Assistent stöttar du delägare och biträdande jurister i deras dagliga arbete av varierande karaktär och du måste snabbt kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter beroende på vad som är högst prioriterat. Arbetet kommer till stor del bestå av dokumenthantering, samla och strukturera information, organisera material (både elektroniskt och i pappersformat), redigera Powerpointpresentationer samt hantera och korrigera Worddokument och Exceldokument.

 

Exempel på fler arbetsuppgifter;

• ärendehantering (jävskontroll, upplägg, avslut, arkivering)

• korrekturläsning och redigering av dokument

• koordinering av möten och resor/kalenderhantering

• hjälpa till att färdigställa "closing binders" och projektpärmar, såväl elektroniskt som i pappersform

• korrespondens med myndigheter, klienter och motparter

• företagsresearch

 

 

Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta i en assistentroll, gärna från en advokatbyrå eller liknande. Du trivs i en högpresterande miljö med ett stundtals högt tempo. Du sätter en stolthet i ditt arbete och förstår vikten av att alltid leverera god service.

 

Vidare har du god känsla för språkbehandling och arbetar obehindrat på engelska och svenska samt är en van Office-användare, främst Word.

 

 

Din personlighet

För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceminded och flexibel samt har lätt för att samarbeta med andra. Att alltid hålla en hög servicenivå är en självklarhet för dig. Du är också noggrann med öga för detaljer, självgående och kvalitetsmedveten. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är prestigelös och tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Självklart har du också en hög integritet.

 

 

Du erbjuds

En utvecklande och varierad tjänst för dig som vill arbeta med ett ambitiöst och trevligt team i ett internationellt företag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

 

 

Ansökan och övrig info

I denna rekrytering samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Känner du igen dig i beskrivningen har du förmodligen hittat rätt tjänst så tveka inte att ansöka med CV och personligt brev redan idag. Då dessa tjänster ska tillsättas snarast möjligt kommer vi att göra urval och intervjuer löpande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering (susanne.waering@jurek.se). Du ansöker via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi är ett sammansvetsat team på drygt 100 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 78 kontor i 47 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001.

 

Sökord: assistent, juristassistent, legal assistant, administrativ assistent

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Susanne Waering

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Baker McKenzie söker nu två Assistenter till Stockholmskontoret