Jurek

Avtalsadministratör till reConnect

Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi en strukturerad, prestigelös och service-minded Avtalsadministratör. Vi erbjuder dig en central roll med många kontaktytor och ett öppet och trevligt arbetsklimat. Vår arbetsplats präglas av energi och härliga människor som vet att alla i laget behövs för att leverera en kundupplevelse utöver det vanliga.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som Avtalsadministratör hos oss spelar du en central och viktig roll inom vår organisation. Tillsammans med en kollega hanterar du all administration kring våra avtal med kund vilket innebär:

 

• Registrering av nya kundavtal som kommer in från organisationens säljare

• Fakturering för avtal och tilläggstjänster

• Administration av uppsägningar och förlängningar

• Hantering av mätaravläsningar och registrera dessa i systemet

• Kontakt med kund gällande frågor kring avtal och fakturor

• Ett nära samarbete internt med ekonomi och säljgruppen.

 

 

Vem är du?

Du är en administratör ut i fingerspetsarna som drivs av ordning, struktur och siffror!

Du har tidigare arbetat inom administration och är van att sätta upp egna rutiner och processer för ditt arbete. Du är kommunikativ och effektiv och trivs i en serviceroll med många kontaktytor och ett högt tempo. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och får gärna ha goda kunskaper i Excel.

 

 

Vad erbjuder vi?

Vi ca 60 medarbetare fördelade på 4 kontor – Göteborg, Malmö, Borås och Lidköping. Tillsammans skapar vi en personlig, trevlig och prestigelös arbetsmiljö där vi alla spelar en viktig roll i vår fortsatta tillväxt. Vi vill att du ska trivas och bli långvarig hos oss!

 

 

Om verksamheten

I över 20 år har vi har levererat varor och tjänster inom IT-sektorn. Dagligen hjälper vi kunder med allt från rena IT-konsulttjänster till service för skrivare och konferenssystem, samt all tillhörande kringutrustning och teknik.

 

Våra konsulter med gedigen Microsoft-, Apple- och Linux-kompetens ser till att våra kunder inte bara får tillgång till teknisk kompetens i toppklass, utan även IT- konsulter med hög servicekänsla, en proaktiv inställning och en stor lyhördhet.

 

Läs mer här: https://www.connect.se/om-oss/

 

 

Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

 

Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Avtalsadministratör till reConnect