Jurek

Assistent till Nordic Capital

Trivs du i en internationell miljö med ambitiösa och drivna människor och gillar en händelsestyrd ofta tempofylld arbetsdag där du får stötta ditt team med kvalificerad support och service? Är du en lyhörd, initiativtagande och lösningsorienterad teamperson? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig!

 

 

Om rollen

Nordic Capital befinner sig i en positiv tillväxt och vi söker nu en assistent som har omkring tre års erfarenhet av kvalificerad assistentsupport. Du trivs som assistent och känner att du nu vill utvecklas ännu mer i rollen och hamna i ett dynamiskt och internationellt sammanhang. Hos oss kommer du att stötta ett antal Investment Professionals och ställas inför många spännande och utmanande arbetsuppgifter samt vara en del av det mycket professionella och trevliga assistentteamet. Din arbetsplats blir ett modernt kontor mitt i centrala Stockholm.

 

 

Vem söker vi

För att lyckas i denna roll är det viktigt med en självklar och naturligt positiv inställning till att leverera tjänster av hög kvalitet. För det krävs en lyhörd, initiativtagande och lösningsorienterad teamperson som inte bara tar emot uppgifter utan också tänker själv och agerar snabbt utan att missa de viktiga detaljerna. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga assistentuppgifter som kalenderhantering, mötesbokningar, planering av resor och olika arrangemang samt ad hoc uppgifter. En del research kring bolag och olika industrier kan också bli en del av din vardag. Assistentteamet stöttar varandra och hjälper övriga medarbetare i stort och smått så att verksamheten fungerar i det dagliga utan att tappa fart eller kvalitet. Du gillar att vara i ett sammanhang där du assisterar fler personer och trivs i en föränderlig och dynamisk miljö där ena dagen inte är den andra lik.

 

Du är organiserad och noggrann. Då bolaget verkar internationellt är det ett krav att du talar och skriver mycket bra engelska och svenska. För assistentrollen är det av största vikt att du är riktigt bra på Office Programmen, framför allt Outlook men även känner dig trygg i Powerpoint och Word. Du kommer sannolikt från ett liknande bolag eller bransch och är van att hantera information med hög sekretess och integritet.

 

 

Du erbjuds

Vill du bli en del av ett professionellt och hjälpsamt team och tillsammans bidra till verksamheten med högkvalitativ service och lära dig en massa spännande och utmanande saker på vägen så kan detta vara helt rätt för dig.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt. Kulturen och medarbetarna är nyckeln till framgång och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process. Vi är nyfikna på dig – så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tala gärna om vad det är som lockar dig med tjänsten. Vi kan tyvärr ej ta emot ansökningar via e-post.

 

För mer info om bolaget, besök: https://www.nordiccapital.com/

 

Sökord: Assistent, Team Assistant, Teamassistent, Koordinator, Administratör, Administrativ Assistent

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Assistent till Nordic Capital