Jurek

Arkivarie till myndighet i Solna

Just nu söker vi dig som är en noggrann, självgående och initiativtagande arkivarie som vill arbeta på en myndighet i Solna. Välkommen in med din ansökan redan idag!


Arbetsbeskrivning 
I rollen som arkivarie kommer du att ansvara för myndighetens arkivvård, sköta löpande arkivering av fysiska akter samt ge registratorfunktionen eller andra funktioner inom myndigheten råd och stöd i arkiv- och dokumenthanteringsfrågor. Vidare kommer du att upprätthålla myndighetens arkivbeskrivning, säkerställa att arkivlokaler och och arkivskåp uppfyller kraven enligt Riksarkivets föreskrifter och se över och revidera myndighetens gallringsbeslut. I arbetsuppgifterna ingår även att uppdatera myndighetens arkivrutin, förvalta och vid behov ta fram ny strategier samt stöd- och styrdokument inom arkiv-- och dokumenthanteringsområdet samt löpande analysera omvärlden och rapportera om utveckling som avser arkivområdet.


Vem är du?
Vi söker dig som har kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar. Vidare söker vi dig som har kunskaper i MS Office eller likvärdigt samt god svenska i tal och skrift. Du ska också ha:

• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som arkivarie
• Erfarenhet från motsvarande arbete i offentlig verksamhet 
• Erfarenhet av Visual Arkiv
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem så som Public360 eller W3D3


Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag som omfattar deltid 50-60% med start i början av maj och löper i första hand till och med 2020-12-31 med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Solna
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 25 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Arkivarie till myndighet i Solna