FRA

HR-specialist med fokus rekrytering

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en flexibel och strukturerad HR-specialist för arbete med rekrytering och HR-administration. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag
Som HR-specialist hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvaltning, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Du tillhör HR-kontoret, vilket innefattar flera funktioner som tillsammans handhar myndighetens alla personalrelaterade frågor.

HR-kontoret består av en dynamisk grupp engagerade medarbetare med stort driv som besitter många olika expertkompetenser inom HR-området. Inom kontoret har vi ett nära samarbetar med varandra, där du har möjlighet att påverka och förändra, i syfte att säkerställa ett tryggt och professionellt HR som kan möta dagens och morgondagens utmaningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att administrera och samordna rekryteringar där du stöttar rekryterande chefer genom processen vilket bl.a. innebär att skriva annons utifrån kravprofil, ta fram/hitta externa annonseringskanaler och publicera annonser. Du kommer arbeta i nära samverkan med HR-partner och rekryterande chefer på myndigheten. I övrigt arbetar du även med framtagning av anställningshandlingar samt med administration av personalbeslut.

I rollen ingår även att vara delaktig i HR-kontorets utvecklingsarbete och vid behov kan du även komma att stötta andra delar av HR-kontoret. Som HR-specialist har du många kontaktytor där de internt främst handlar om rekryterande chefer och externt med mediebyrå och andra samarbetspartners.

Anställningen är tidsbegränsad till och med 2021-10-31.


Du kan
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande, alternativt förvärvat motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. Du ska ha tidigare erfarenheter av att ha arbetat med administrativa arbetsuppgifter och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av rekryteringsadministrativt arbete. Du har goda kunskaper i Office-paketet och i övrigt kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som söker är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du besitter en stabilitet och är strukturerad på så sätt att du har förmåga att planera och prioritera ditt arbete där du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Du är även noggrann och har stor kvalitetsmedvetenhet där du lägger vikt vid att leverera resultat som håller hög kvalitet. Rätt person för tjänsten är utåtriktad, har lätt för att knyta kontakter och samarbetar effektivt med andra. Du är tydlig i din kommunikation och har en vilja att hjälpa andra. Du har även en vilja att leverera lösningar för vilka du säkerställer alla parter har rätt information samt påminner och följer upp.


Om FRA
FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information
Arbetsplatsen finns i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 08-471 49 26. Fackliga företrädare nås på 08- 471 46 00.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2020-06-07.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Vikariat

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2020-06-07

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön

Kontaktpersoner:
Se annons

Företagets hemsida:
http://www.fra.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 maj

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb HR-specialist med fokus rekrytering