Fasticon Kompetens

Energi- och teknikkoordinator

Corem är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget i utvalda regioner inom fastigheter för citynära logistik. Det når vi genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster. Fastighetsbeståndet består av 163 fastigheter med en uthyrbar yta om 962 000 kvm. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Läs gärna mer om oss på corem.se

 


Är du intresserad av fastigheter, hållbarhet, siffror och teknik – och har dessutom en administrativ ådra? Vill du arbeta på ett företag där medarbetarna trivs och tycker om att ha en varierad arbetsdag? Då kan tjänsten som energi- och teknikkoordinator på Corem vara rätt för dig!

 

 

Om tjänsten

Som energi- och teknikkoordinator har du ansvar för att fördjupa dig inom energieffektivisering, energiförbrukning och tekniska områden relaterade till fastigheter. Du har en central roll och driver det administrativa arbetet inom teknik och energiuppföljning. Tjänsten innebär arbete med webbaserade applikationer, analys av energidata, vidaredebitering av media, teknisk dokumentation samt att stödja arbetet med miljöcertifieringar av fastigheter.

 

Tjänsten är placerad på Corems huvudkontor i centrala Stockholm. I rollen rapporterar du till Corems teknikchef.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Ansvar för webbaserade applikationer inom arbetsområdet, exempelvis energiuppföljning och myndighetsbesiktningar

• Uppföljning av energiförbrukning, analys av data och framtagande av beslutsunderlag

• Att agera stödfunktion inom miljöcertifieringar av fastigheter, vidaredebiteringar, och fakturahantering

• Administrativt stöd till projektledare och teknikchef

 

 

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta självständigt, har god organisationsförmåga och trivs med en omväxlande roll på en arbetsplats där alla hjälps åt. Du är analytisk, prestigelös, tycker om nya utmaningar och är inte rädd för att pröva dig fram. Som person drivs du av att lära dig nytt och att hitta samarbetsformer för att tillsammans nå mål. Hos Corem blir du en viktig faktor i att nå hållbarhetsmålen på både kort och lång sikt.

 

För att trivas och lyckas i rollen som energi- och teknikkoordinator på Corem ser vi att du har följande bakgrund:

• Erfarenhet av administrativa uppgifter

• Erfarenhet av digitala verktyg och webbaserade applikationer

• Utbildning inom eller yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen, gärna med inriktning energi och miljö

 

 

Att jobba på Corem

Corem är en decentraliserad arbetsplats som präglas av engagemang, samarbete och eget ansvar. Här prioriterar vi kompetens, trivsel och hälsa högt. Vi är 61 anställda och har sju lokalkontor i anslutning till våra fastigheter. Digitala verktyg och system är centrala för vårt kontinuerliga arbete med att effektivisera alla delar av vår verksamhet.

 

 

Din ansökan

Vill du bli en del av Corem? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndag den 11 november 2020.

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på telefon: 073-447 52 34. 

 

 

Om Fasticon

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se.

 

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Corem Property Group AB

Riddargatan 13 C

114 51 STOCKHOLM

Hemsida

www.corem.se

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Energi- och teknikkoordinator

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Data & IT Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Energi- och teknikkoordinator