Fasticon Kompetens

Biträdande Projektutvecklare

Logicenters är en ledande utvecklare och ägare av moderna logistikanläggningar i Norden med närvaro i Sverige, Danmark, Norge och Finland och över 1,6 miljon kvadratmeter logistikutrymme. Logicenters utvecklar, bygger om och äger moderna logistikanläggningar på de viktigaste platserna i regionen. Logicenters är specialiserade på modern logistik och alla fastigheter uppfyller de höga krav på kvalitet, effektivitet och flexibilitet som krävs av logistikverksamhet i världsklass. Logicenters bildades av NREP 2015. 


Vill du vara en del av ett spännande logistikprojekt i framkant? Sök biträdande projektutvecklare till NREP Logicenters!

Som biträdande projektutvecklare hos NREP Logicenters kommer du att vara involverad i ett av Europas största logistikprojekt som kännetecknas av en stark miljöprofil och innovativa lösningar. Projektet är i dagsläget i ett tidigt skede och du får därmed chans att vara med på hela dess resa. Det finns även möjlighet att få vara med och stötta upp projektutvecklingsgruppen i fler av deras intressanta projekt!

 

Detta är ett konsultuppdrag med stor chans till tillsvidareanställning.

 

 

Exempel på arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du få möjlighet att:

  • Delta i tidiga skeden där du är med och analyserar befintliga detaljplaner för logistikutveckling
  • Administrera avtal och upphandlingar för logistikutvecklingsprojekt
  • Sköta uppföljning och rapportering av byggekonomi, fakturor, avvikelsehantering, lyftplaner, tidplaner samt avstämningar mot budget
  • Koordinera olika arbetsströmmar
  • Delta på byggmöten samt skriva protokoll från styrgruppsmöten och nyttjarmöten
  • Assistera ute på byggarbetsplats med koordinering av olika entreprenörers arbeten
  • Samordna frågor, underlag och uppdatera relevanta dokument

 

 

Kvalifikationer
Vi ser helst att personen vi söker innehar en byggteknisk bakgrund/civilingenjörs-utbildning och cirka tre års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Tidigare erfarenhet av logistik är meriterande och förståelse för fastigheter och dess komplexitet är av betydelse. Körkort är ett krav då det inkluderas resor i tjänsten.

 

 

Personliga egenskaper
NREP Logicenters ser gärna att denna person stannar kvar och växer in i organisationen. De söker därför en person med hög personlig mognad, som är ambitiös och ordningsam. För att trivas och lyckas i rollen bör du kunna agera ”spindeln i nätet” och trivas med eget ansvar. Vi tror att du är en problemlösare som ser möjligheter, förbättrings- och utvecklingsområden. Vidare har du en positiv inställning och trivs att jobba i ett sammansvetsat team!

 

 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som biträdande projektutvecklare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

 

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sofi Lindqvist på sofi.lindqvist@fasticon.se  

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Läs mer på www.fasticon.seBranschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

 

Om denna position

Arbetsgivare

NREP AB

Regeringsgatan 29, 11 tr

111 35 STOCKHOLM

Hemsida

www.logicenters.com

Titel

Biträdande Projektutvecklare

Sektor

Privat

Anställningsform

Projekt

Antal tjänster

1

 

Sofi Lindqvist
Interimschef Öst
sofi.lindqvist@fasticon.se

 

 

 Ansök nu

 


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Biträdande Projektutvecklare