Boliden

Semestervikariat 2020 Rönnskär

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och producera metaller till vårt moderna samhälle?

 

Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi årligen runt 250 semestervikarier. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på ett av världens effektivaste smältverk. 

 

Välkommen med en ansökan till oss. 

 

 

Ansökan

Tillgängliga sommarjobb ser du i kolumnen till vänster (tryck på ansök nu). Där hittar du mer information om jobbens innehåll och kvalifikationskrav. Bocka i jobben du är intresserad av och klicka på ”Ansök nu”. Ta god tid på dig att besvara på frågorna i ansökningsformuläret då vi gör urvalet utifrån dem.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta under hela semesterperioden. 

Lön utgår enligt kollektivavtal.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta, hrronnskar@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Johan Vidmark, IF Metall, tfn 0910-77 32 85 

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, tfn 0910-77 37 45 

Mikael Norrby, Unionen, tfn 0910-77 37 76

Anders Wikström, Ledarna, tfn 0910-77 31 75 

 

 

Övrig information

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden och välkomnar alla sökande! Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Det kan dock dröja innan du får besked då vi hanterar många ansökningar under denna period.

 

Vi vill få din ansökan senast den 9 mars 2020.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 mars . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat 2020 Rönnskär