Boliden

Maximo Support

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha en samordnande roll för det fortsatta arbetet med att implementera, uppdatera och förbättra arbetssätt i det befintliga underhållsystem Maximo. Du kommer även att arbeta med samordningsfrågor i ett koncernperspektiv då Maximo är ett koncerngemensamt underhållssystem.

I rollen blir du Aitiks representant för Underhållssystemet Maximo och kommer att medverka i den Centrala förvaltningsgruppen där övriga administratörer inom Boliden ingår. Som Maximo support ingår även administrativa uppgifter som registervård av personal samt utrustningar.

Resor i arbetet förekommer, arbetet är förlagt till kontorstid.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har erfarenhet av projektarbete och har arbetat med underhållsrelaterade frågor tidigare. Utbildning med inriktning mot underhåll och underhållsystem och då främst Maximo anses meriterande.

Du som söker ska vara noggrann, ha ett systematiskt och metodiskt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och har en förmåga att entusiasmera andra. Förmåga att arbeta självständigt värderas högt. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Pär Gustavsson 0970-72 91 28 eller Avdelningschef Anders Sandvärn 0970-72 90 60.


Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

Sista ansökningsdatum är 14 juli 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Maximo Support